ÉÉNSLAAPKAMERAPPARTEMENT IN HARTJE GENT

PROJECT ST.ANNA 👼🏼

Op de vierde verdieping van residentie “Artevelde”, bevindt zich dit stijlvol en lichtrijk 1-slaapkamer appartement. ( De residentie is gelegen aan het Sint-Annaplein, in het bruisende stadscentrum van Gent. Bijgevolg geniet de eigendom een uitmuntende ligging, met invalswegen, openbaar vervoer en verscheidene faciliteiten (o.a. winkels, scholen, ontspanning) in de onmiddellijke nabijheid!

Het appartement werd recent hoogwaardig gerenoveerd door AR CREATIES. De hoge afwerkingsgraad met kwaliteitsmaterialen en de esthetische vormgeving, resulteren in een smaakvolle renovatie.

Bij betreden van het appartement wordt de hoge afwerking meteen duidelijk in de aparte inkomhal, dewelke werd voorzien van inbouwkasten. De stalen deur biedt toegang tot een open maatkeuken, ingericht met kwalitatieve toestellen. Aansluitend bevindt zich de lichtrijke leefruimte, waarbij de authentieke schouwmantel een charmante meerwaarde vormt. Ook in de leefruimte kan men het vertrouwde maatwerk terugvinden in een zitbank met open wandmeubel. De indeling wordt vervolledigd door een ruime slaapkamer met maatkasten, een badkamer met inloopdouche en enkelvoudig wasmeubel en een apart toilet. Dankzij het uniforme maatwerk biedt het appartement een warme woonbeleving in een exclusief kader!

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK

INTERESSE?