TWEESLAAPKAMERAPPARTEMENT IN HARTJE GENT MET TERRAS EN GARAGE

PROJECT BEGIJN 🙏🏼

Hoogwaardig gerenoveerd (102m2) 2-slpk app. met ruime koer (25m2) en aansluitende garagebox en private kelderberging.

De residentie is gelegen langs de Begijnhoflaan vlakbij campus Odisee en tegenover het ST-Elisabeth Begijnhof. Makkelijk bereikbaar en toch vlakbij het bruisende stadscentrum van Gent. Het appartement werd hoogwaardig gerenoveerd door AR-creaties. De hoge afwerkingsgraad en de esthetische vormgeving resulteren in een uniek renovatie. Bovendien zijn alle technieken en ramen vernieuwd (EPC is nog van voor de renovatie).
Uniek aan dit appartement is dat men via de private garagebox (met automatische garagepoort) toegang heeft tot de zuidoost gerichte buitenruimte. Van hieruit kan men het appartement langs achter betreden. Uiteraard is het appartement ook toegankelijk via de hoofdingang van de residentie. Vanuit de centrale inkomhal heeft men toegang tot de verschillende ruimtes. Achteraan zijn er 2 ruime slpk + een open ruimte met op maat gemaakte kasten. Deze ruimte heeft niet alleen toegang tot de private koer, maar kan ook gebruikt worden als vestiaire/berging of bureelruimte.
Via de centrale hal heeft men ook toegang tot het toilet en de douchekamer. Beide ingericht met maatmeubilair. Via de stalen deur komt men in de vooraan gelegen open leefruimte. Hier staat het pronkstuk van het appartement. Een heel ruime op maat gemaakte keuken. Afgewerkt met fineer en mortex. Dit alles voorzien van ATAG keukentoestellen.

Kortom een uniek appartement. Uniek door ligging, indeling en niveau van afwerking.

BEZOEK HET APPARTEMENT IN 3D 
 

INTERESSE?